29 / 04 / 2024

Altın fiyatları yükselişte!

Altın fiyatları yükselişte!

Altın fiyatları, Brexit umutları ve ABD Başkanı Donald Trump'ın teşvik paketini onaylayacağı beklentileriyle yükselişe geçti.



Uluslararası piyasalarda altın fiyatı İngiltere ile AB'nin Brexit sonrası dönem için bugün bir ticaret anlaşmasına varacakları umutları ve Donald Trump'ın eleştiriler getirse de Kovid-19 yardım paketini onaylayacağı beklentileri ile yükselişe geçti.

 Altın fiyatları yükselişte!

Dünya'nın aktardığına göre, spot altın fiyatı bu sabah 1.880 dolar/ons seviyesini gördü, hemen ardından 1.875.61 dolar/ons seviyesine kadar yükseldi.

Analistler, spot altın için ilk direnç olarak 1.888 dolar/ons seviyesini işaret ediyorlar. Buranın aşılması halinde ise 1.904 dolar/ons hedeflenebilir.

Altın fiyatları güne nasıl başladı?

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön