15 / 05 / 2024

Altın fiyatları zirvede!

Altın fiyatları zirvede!

Yeni haftanın ilk işlem gününe altın fiyatları yükselişle başladı. Gram altın bugün 560 lira seviyelerinde işlem görürken, Cumhuriyet altını 3 bin 675 liradan satışa sunuluyor.



Milyonlarca yatırımcının merakla yakından takip ettiği altın fiyatları ons altının bin 800 dolar sınırına ulaşması ve dolar kuurnun etkisi ile birlikte iç piyasada altın fiyatlarında yükseliş yaşandı.  Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 25 Ekim 2021 altın fiyatları...

CNNTÜRK'te yer alan habere göre;  yatırımcıların en güvenli liman olarak nitelendiğidiği altın fiyatları son haftalarda aralıksız yükseliş göstererek zirveye çıktı. Altın fiyatlarındaki yüsekliş, altın onsunun bin 800 dolara ulaşmasıyla gerçekleşti. 

Altın fiyatları zirvede!

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın bugün 563 liradan işlem görüyor.

Altın fiyatları zirvede!

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında olan çeyrek altın bugün 897 liradan alınırken 925 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları zirvede!

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

Cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 629 liradan alınıp,3 bin 675 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön