03 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatlarında 1980'den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ederken ons tarafında büyük bir sıkışma olduğu görülüyor. Altın fiyatlarının ne olacağını merak eden yatırımcılar için uzmanlardan rekor rakam açıklaması geldi.



REKOR RAKAM AÇIKLANDI

Uzmanlar altın fiyatları ile ilgili rekor rakamı açıklayarak yatırımcıları uyardı. Uzmanlara göre yükselişlerde 1.008 TL direnç olarak izlenebilir. Geri çekilmelerde ve 980.25 seviyesi altı fiyatlamalarda ise 968 ve 953.50 destek oluşturuyor.

Altın fiyatlarında 1980 den bu yana ilk kez böylesi görülüyor... Uzmanlar rekor rakamı açıkladı

Uzun vadede ise altında alım fırsatı gören uzmanlar var. Birçok değerli metal uzmanı yılın son çeyreğinde gramda 1.250 lira ve üzerinde yeni rekorlar beklentisi içinde olduklarının vurgusunu yapıyorlar.

Altın bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kuyumculuğun başkenti açıkladı! İşte 23 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın bilezik fiyatları tepetaklak oldu! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatlarını görenler gözlerine inanamıyor 

Gram altın için rekor rakam açıklandı! Uzmanlar resmen tarih verdi! Altın yatırımcıları o günü bekliyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön