06 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? 'Fed nefes alma molasında' diyen analistlerden ürküten altın açıklaması!

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? 'Fed nefes alma molasında' diyen analistlerden ürküten altın açıklaması!

Ons altın ve gram altın fiyatları yükselmeye devam ederken yatırımcılar için ürperten altın yorumları gelmeye başladı. Peki altın fiyatlarında ne bekleniyor? Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen sarı metal düşecek mi yükselecek mi? Ayrıntılar haberimizde...



ONS VE GRAM ALTIN YÜKSELDİ

Altının ons fiyatı uluslararası piyasalarda 1860 dolar seviyesinin üstüne yükseldi. Bugün ise 985 lira seviyelerini gören gram altın şu dakikalarda 978 liradan satılıyor.

Altın fiyatlarında ne bekleniyor? Fed nefes alma molasında diyen analistlerden ürküten altın açıklaması!

PİYASALAR BU HAFTA BUNLARI TAKİP EDECEK

Euo bölgesi ve Almanya'da enflasyon verileri, dış ticaret dengesi takip edilecek. Çin'de koronavirüs salgınına yönelik tedbirlerin gündemde yer alması bekleniyor. 

Yatırımcıların en çok merak ettiği konu: Altın fiyatlarında ne bekleniyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön