03 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?

Altın piyasası bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim yerini ateşkes görüşmelerine bırakması ve Rusya'ya yaptırımların artması yönündeki son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatları son ibir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?



ALTIN FİYATLARI BU HAFTA NE OLUR?

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler bu hafta da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun cevabını arayan yatırımcılara Mayıs ayı işaret edildi. Mayıs ayında altında atak bekleniyor...

 Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta altın fiyatları ne olur?

Yatırımcılar altın fiyatları ile ilgili araştırmalar yaparken  konuya yönelik çok kritik bir uyarı Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten geldi. Nisan ayı final ayı diyen Memiş Nisan’da döviz kurları, altın ve gümüşün gram fiyatlarında son alım bölgelerin görüleceğni belirtti. İslam Memiş, Nisan’ı final ayı olarak gördüğünü Mayıs’ta fırtınanın başlayacağını özellikle belirtirken neye ihtiyacınız var ise neye yatırım yapacaksanız bunun kararı nisan ayında olmalı dedi.

Altın fiyatları atağa geçti! Altın ne zamana kadar yükselecek? Uzmanlardan altın değerinde açıklama geldi...

Altın yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 9 Nisan 2022 altın fiyatları...

Yatırımcılara kritik uyarı! Altın ve gümüş neden alınmalı? İşte cevabı...

Altın fiyatları yükseliyor! 8 Nisan 2022 son dakika altın fiyatları!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön