29 / 04 / 2024

Türkiye'de 2017'de inşaat sektörü nasıl geçti?

Türkiye'de 2017'de inşaat sektörü nasıl geçti?

Anadolu Ajansı, Türkiye'de 2017 yılının nasıl geçtiğini ve nelerin yaşandığına ilişkin yazı derledi. İşte Türkiye'de 2017 böyle geçti...



Anadolu Ajansı (AA), Türkiye'de 2017 yılında neler yaşandığını gün gün derledi. "Türkiye'de 2017 böyle geçti" başlığıyla yayınlanan haberde, inşaat sektörü ile ilgili 3 gelişme yer aldı. 


28 MART
- İş adamı Fadıl Akgündüz, Bayrampaşa'daki Caprice Gold ile Malpler'deki Caprice Malpler adlı gayrimenkul projelerinde, devre mülk satışı yapılan 349 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılandığı davada tahliye edildi. İddianamede, Akgüzdüz ile akrabalarının da aralarında bulunduğu 6 sanığın ''nitelikli dolandırıcılık'' suçundan 698 yıldan 2 bin 443'er yıla kadar hapisle cezalandırılması öngörülüyordu.


12 MAYIS
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, "Bosna'da barış hakim oldu, huzur hakim oldu. Biz de Türkiye Cumhuriyeti olarak Bosna'daki barışın, huzurun sürmesi için her türlü desteği vermeye gayret ediyoruz. Gerek TİKA ile gerekse Vakıflar Genel Müdürlüğü vasıtasıyla bölgedeki bütün eserleri yeniden imar ediyoruz." ifadesini kullandı.

 

8 AĞUSTOS
- Milli Savunma Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi arasındaki protokol çerçevesinde  TOKİ  tarafından Türkiye-İran sınırına, kontrolsüz geçişlerin önlenmesi amacıyla yapılacak yaklaşık 144 kilometrelik duvarın inşaatına başlandı.


Geri Dön