Altın & Gümüş

Altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi?

Altın piyasasında bu hafta hareketli geçti. Rusya Ukrayna arasındaki gerilim gittikçe agresif bir hal alırken son dakika gelişmeleri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki altın fiyatlarında son bir hafta nasıl geçti? Bu hafta yön neresi? İşte ayrıntılar... Altının onsu haftanın ilk  işlem gününe 1927 dolardan başladı

Altın piyasası 21 Mart Pazartesi sabahına düşüşle başladı. Altının onsu haftanın ilk  işlem gününe 1927 dolardan başladı.İlerleyen günlerde yukarı yönlü seyreden altın fiyatları haftayı artışla kapattı. Peki altın fiyatlarında bu hafta yön neresi? Altın düşer mi, yükselir mi?

Altının onsu son bir ay içerisinde 2053 dolar seviyelerini görürken, FED'in faiz kararı ve Rusya Ukrayna arasındaki savaşın etkileri, NATO zirvesi Rusya petrol ambargosu haberleri piyasalar üzerinde etkili oldu. Bu hafta gündemde NATO zirvesi ve Rusya Ukrayna gelişmeleri vardı.Bu gelişmeler altın fiyatlarını nasıl etkiledi? Altında bu hafta yön neresi? Yatırımcılar dikkat...

ALTIN FİYATLARINDA SON BİR HAFTA NASIL GEÇTİ?

Altının onsu haftanın ilk işlem günü olan 21 Mart Pazartesi sabahına 1927 dolardan başlarken gram altın 925 liradan satışa sunuldu. Salı günü ons altın 1935 dolardan işlem görürken gram altın 929 lira oldu. Çarşamba günü altının onsu güne 1916 dolardan başlarken gram altın 921 liradan satışa sunuldu. Perşembe günü ons altın yüzde 17 dolar artarak 1937 dolara yükseldi  gram altın, 915 liradan işlem gördü. Haftanın son işlem günü ons altın  1960 dolardan güne başlarken gram altın 941 liradan işlem gördü.

Peki  bu hafta altın fiyatlarında yön neresi? Altın fiyatları bu hafta yükselecek mi?

ALTIN FİYATLARINDA YÖN NERESİ?

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden gerilimler altın fiyatlarını daha da artıracak. Gerilim devam ederse altın önümüzdeki hafta güç kazanmaya devam edecek. Savaşın şiddetlenmesiyle birlikte altın fiyatları rekor seviyelere ulaşacak. Önümüzdeki günlerde Putin'den savaşla ilgili olumlu haberler gelirse piyasalarda dalgalanmalar olacak ve altın fiyatları güç kaybedip düşecek.

26 Mart 2022 güncel altın fiyatları!

Altın fiyatlarında son durum: Gram altın, çeyrek altın kaç TL?

Son dakika: Gram altın 3 lira düştü! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu?

Altın fiyatları bir gecede değişebilir! FED altın için ne planlıyor?

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün kaç TL? 25 Mart 2022 altın fiyatları!