06 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ünlü ekonomistten flaş tahmin! Olursa yatırımcı havalara uçar

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Ünlü ekonomistten flaş tahmin! Olursa yatırımcı havalara uçar

Son dakika gelişmesi. Altın fiyatlarında son durum yakından takip edilmekte. Son günlerde yeniden yükselişe geçen gram altın 1019 TL seviyesine çıkarken, uzmanlardan gelen tahminler gündeme düştü. Altın fiyatlarında son durum. Altın yükselecek mi? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...



ANALİSTLER NE DİYOR?
Analistler, kısa vadede altın fiyatında yukarı hareketin devam etmesini beklediklerini ifade ederlerken, 1780 dolar/ons seviyesinin üzerinin test edilmesi için elde güzel bir şans olduğunu söylüyorlar.

Ancak bu seviyenin test edilebilmesi için altın fiyatının öncelikle 1747 dolar/ons direncini kırması gerekiyor. Buranın aşılamaması halinde 1728-1720 dolar/ons aralığına kadar geri çekilme yaşanabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön