18 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Peş peşe açıklamalar geldi!

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Peş peşe açıklamalar geldi!

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası altın yeniden rekor kırdı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.



Altın ve doların rekor üstüne rekor kırmasından sonra İslam Memiş sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. "Fırsatlar şimşek gibidir gelir ve geçer" ifadelerini kullanan Memiş, "Merkez Bankası’nın faiz kararından önce gram altın 1.443 lira gram gümüş 17,35 liraydı. Faiz kararının ardından gram altın 1.500 liranın gram gümüş 18,00 liranın üzerine yükseldi" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Daha öncesinde ise düğünler için altın takı maliyetinin oldukça yüksek olduğunu söyleyen Finans Analisti İslam Memiş, gelecek dönemlerde altın yerine gümüş takılara yönelimin artacağına vurgu yaptı. Bu yüzden, Memiş son defa gram altında bir fırsatı olacağının altını çizdi.

 Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Peş peşe açıklamalar geldi!

Memiş, "Gram altın da 1400-1450 aralığını beklediğimi gram gümüşte 17,00 lirayı destek seviyesini beklediğimi iki haftadır defalarca ifade ettim. Merkez Bankası’nın kararından önce gram altın 1.443 lira gram gümüş 17,35 lira seviyeleri görülmüştür. Karar sonrası düşüş tahminim gerçekleşmedi. Öncesinde alan aldı. Tamamını veya yüzde 50’sini alanları kutlarım. İkinci bir fırsat vereceğini söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

Kademeli emeklilikte yeni gelişme! Tek tek açıklandı!

Akbank son kez duyurdu! Adınıza tamı tamına 1.500 TL yatacak! Son gün 26 Haziran!

ŞOK’ta sızma zeytinyağı 185 TL’ye, siyah zeytin 49 TL’ye, kırmızı mercimek 20,95 TL’ye düştü!


Geri Dön