05 / 05 / 2024

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Peş peşe açıklamalar geldi!

Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Peş peşe açıklamalar geldi!

Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrası altın yeniden rekor kırdı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.



Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın konusunda yatırımcılara özel 3 gün sonra beklenen değişiklikleri açıkladı. Finans Analisti Memiş, yatırımcılara bomba sürprizlerin olacağı konusunda bilgi verdi. Peki, yeni alı fırsatı gelecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın piyasası ile ilgili yatırımcıların ve vatandaşların merak ettiği sorulara cevap verdi.

 Altın fiyatlarında son dakika sürprizi! Peş peşe açıklamalar geldi!

ALTIN FİYATLARINDA SON DAKİKA SÜRPRİZİ 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Finans Analisti İslam Memiş, gram altın için 3 gün sonra beklenen değişiklikleri altın yatırımcıları ile paylaştı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Memiş'in yeni tahminleri, altın yatırımcılarını heyecanlandırdı. Memiş’in bu tahminlerine göre, gram altın yaz aylarında yükselişe geçecek ve bu durum, yeni alım fırsatları sunacak.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yeni yönetimiyle beraber ilk kez faiz kararını açıkladı ve politika faizi yüzde 8,5'ten yüzde 15'e yükseltildi. Yaşanan bu gelişmenin ardından dolar 24,67 TL’ye, euro 26,97 TL’ye, gram altın ise 1520 TL’ye kadar yükseldi.

İşte Finans Analisti İslam Memiş’in altın fiyatlarına ilişkin açıklamaları...


Geri Dön