16 / 06 / 2024

Altın fiyatlarında tarihi fırsat ayağınıza geldi! Rakamı duyan kuyumculara akın ediyor! Yatırımcılar hemen baksın!

Altın fiyatlarında tarihi fırsat ayağınıza geldi! Rakamı duyan kuyumculara akın ediyor! Yatırımcılar hemen baksın!

Uzman isim Hatice Kolcak altın yatırımcısını harekete geçirecek tahminlerini duyurdu. İşte detaylar!



ALTIN FİYATLARINA DİKKAT ÇEKEN DEĞERLENDİRME!

Altın piyasaları uzmanı olan Hatice Kolçak yaptığı değerlendirmelerine devam ediyor. Piyasayı uzun soluklu değerlendiren ünlü uzman altın fiyatları, dolar toparlanması ve para politikası hakkında yaptığı değerlendirmeler ile birlikte ons altın fiyatındaki düşüşü gündemdeydi.

Hafta kapanışı öncesinde ons altının 2004 dolarda durdu. ABD verileri öncesinde de 2050 seviyesine kadar yükselip, geri çekilen altın piyasasını ilginç bulduğunu dile getirdi. Üç günlük bir artış periyodu ile düşüş düzeltmesinde bulunan altının dolar toparlanması ve yüksek getirilerin külçe üstündeki baskısından bahsetti.

Altın fiyatlarında yaşanmakta olan düşüş dolar endeksinin 100,80 ile 100,75 seviyelerinde 2023 yılının sip seviyelerine düşmesi ile toparlanması dikkat çeken bir husus oldu.

ZİRVEYE AZ BİR ADIM KALDI!

Uzman isim, Hatice Kolçak kısa bir süre önce Youtube kanalı üstünden açıklamaları ile gündeme geldi. ABD Merkez Bankası FED'in faiz artırması ve düşürmesine vurgu yaparak, altın fiyatlarının bu saatten sonra yükseliş trendinde yer aldığını dile getirdi.

Bugün yer alan veriler ışığında, gümüş ve altın fiyatlarında yükseliş trendinin devam edeceğini belirtti. Dolar endeksinin geri çekilmesinin altını çizen Hatice Kolçak, doların zayıfladığını net olarak açıkladı. Tahvil tarafında da çekilmenin yaşandığını ifade ederek, doların geri çekilmesi ile birlikte para birimlerinin değer kazandığını kaydetti.

YATIRIMCILARA MÜJDELİ HABER VERİLDİ!

Yatırımcılara dair açıklamalar yapan ünlü ekonomist Hatice Kolçak, euronun dolar karşısındaki elinin daha güçlü hale geldiğini söyledi.

Dolar kurunun çekilmesi ile beraber altın fiyatlarında zirvenin görülmeye başlandığından bahsetti. Her yaşanan düşüş ile beraber yükseliş bir önceki zirveden de yukarı çıktı. 2070 doları işaret ederek tarihi seviyelere çok az kaldığını duyurdu. Altın fiyatlarında rekor kırılacağını belirterek yatırımcılara beklenen seviyelerin yakın olduğu söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön