16 / 05 / 2024

Altın fiyatlarını nokta atış tutturan piyasa kahini İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarını nokta atış tutturan piyasa kahini İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarını doğru bilmesiyle tanınan ve ismi "Piyasa kahinine" çıkan yatırım uzmanı İslam Memiş, gram altın için Ağustos ayının ortalarını işaret ederek, yatırım yapmak isteyenlerin beklemesi gerektiğini dile getirdi.



Kişisel beklentim, ağustos sonuna kadar 2750 puan seviyelerini bekliyor olacağım o yüzden borsada beklemeyi tercih ediyorum ancak altın ve gümüşüme dokunmadım uyarılarım vardı.

Aynı pozisyonum kişisel olarak devam etmekte. Fed, sürpriz yapmadı, 75 puanlık artırım yaptı. Ons altın 1768’e kadar yükseldi ve şu anda 1760 dolar seviyesinde. Muhtemelen kısa vadede geri çekilme olabilir. Bant aralığımız şu. 1730-1780 dolar aralığı ancak hedef 1800 dolar seviyesi.

Yukarı yönlü kırılırsa, ki eylül ayında altın, gümüş ve kripto parada yükselişleri bekliyor olacağım. Elinde dolar bulunanlar, TL üzerinden işlem yapmayın euro/dolar paritesi, gümüş ons fiyatı dip seviyelerde diye işaret etmiştim.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön