29 / 04 / 2024

Altın fiyatlarını nokta atış tutturan piyasa kahini İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarını nokta atış tutturan piyasa kahini İslam Memiş tarih verdi

Altın fiyatlarını doğru bilmesiyle tanınan ve ismi "Piyasa kahinine" çıkan yatırım uzmanı İslam Memiş, gram altın için Ağustos ayının ortalarını işaret ederek, yatırım yapmak isteyenlerin beklemesi gerektiğini dile getirdi.



Altın fiyatlarında yeniden yükselme yaşanmasıyla birlikte vatandaşlar da altın alıp almama konusunda endişeye düştü. Bazı analistler altın fiyatlarında özellikle gram altının 1500 TL seviyesine gideceğini belirterek, altın almakta sakınca olmadığını dile getirdi. Fakat piyasa kahini İslam Memiş, altın için ağustos ayında son bir fırsat daha olacağını dile getiriyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön