02 / 05 / 2024

Altın fiyatlarını oynatacak karar bu hafta açıklanıyor! Yatırımcılar şimdi sakin sakin bekleme zamanı!

Altın fiyatlarını oynatacak karar bu hafta açıklanıyor! Yatırımcılar şimdi sakin sakin bekleme zamanı!

Altın fiyatları gündemin etkisi ile ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Haziran ayının bekleme ayı olduğunu söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıları sakin olmaları konusunda uyardı. Altın fiyatlarında bu hafta ne olacak? Ayrıntılar haberimizde...



ALTIN ALMAK İÇİN HEYECAN YAPMAYIN

Gram altın fiyatlarında dolar kurunda yaşanan hareketlilikler etkili oluyor. İslam Memiş elinde altın ve dolar olanlar için şunları söyledi: Arkadaşlar siz geç kaldınız. Şimdi soğukkanlı beklemek zorundasınız. Paldır kültür alıp zarar etmeyin. Gram altın destek seviyesi ise 950 daha sonra 940 şeklinde olacak. Bakalım yeni ürün açıklandığında dolar kuruna bağlı olarak gram altın geri çekilecek mi. Bana göre evet. 980 liradan gram altın alınmaz. Piyasalarda fırsatlar bitmez. Yükselirken satılır, düşerken alınır.'' dedi.

Gram altın için 'geç kaldınız' uyarısı geldi! Altın almak isteyen yatırımcıların hayalleri suya düştü

1 Haziran 2022 güncel altın fiyatları! Altın fiyatları eridi! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön