30 / 04 / 2024

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş tarih analistler tarafından verildi

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş tarih analistler tarafından verildi

Altın fiyatlarındaki düşüşün ardından yatırımcılar da meraklı bekleyişe geçti. Analistler, on ekonomik verilerin ABD'de yavaşlamaya işaret etmesi ve yatırımcıların Fed'in Jackson Hole'da yapılacak yıllık toplantısını beklemeye başladığını dile getirdi.



Altın fiyatlarında yaşanan düşüş, altına olan ilgiyi yeniden artırdı. Şu sıralar altın satın alanlar fiyatların yeniden yükseleceği tarihi dört gözle bekliyorlar. 

Altın, gelen son verilerin ABD ekonomisinde zayıflığa işaret etmesi sonrası yatırımcıların Fed’in parasal sıkılaşma patikasını değerlendirmesiyle yükselişine ara verdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön