08 / 05 / 2024

Altın için beklenen rakam açıklandı! O tarihte altın fırlayacak! Rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın için beklenen rakam açıklandı! O tarihte altın fırlayacak! Rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yatırımcılar ise gergin bekleyiş içerisinde altın fiyatlarının yükseleceği günü merakla bekliyor.



ALTIN FİYATLARI O TARİHTE FIRLAYACAK

Altın fiyatlarınının ne zaman yükseleceğini merak edenler için Msencilerden altın yrumu geldi.

Denver Altın Forumu'na katılan maden şirketlerinden 10'unun yöneticileri ile yapılan anket yıl sonuna kadar ons fiyatının 1806,10 dolar seviyesine ulaşması bekleniyor.

MERKEZ BANKALARI ALTIN ALIYOR

Merkez Bankaları tarafından da altın alındığına değinen Dünya Altın Konseyi Başkanı Joseph Cavatoni de yaptığı konuşmada, "Merkez bankalarının da aralarında olduğu yatırımcıların altın alımı ile ilgilenmeye devam ettikleri görmeyi sürdüreceksiniz. Jeopolitik riskler altını yatırımcıların akıllarında ön sırada tutmaya devam ediyor" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön