08 / 05 / 2024

Altın için beklenen rakam açıklandı! O tarihte altın fırlayacak! Rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın için beklenen rakam açıklandı! O tarihte altın fırlayacak! Rakamı görenler küçük dilini yutacak

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yatırımcılar ise gergin bekleyiş içerisinde altın fiyatlarının yükseleceği günü merakla bekliyor.



ALTIN FİYATLARI DÜŞÜYOR

Altın fiyatları son beş aydır peş peşe düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta cuma günü ons altın 1654 dolar seviyesini görerek sert düşüş kaydetti. 5 aylık süre boyunca altın fiyatları aşağı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatlarının  yönü yarın FED faiz kararı sonrasında belli olacak.

Yarın FED tarafından açıklanması beklenen faiz kararı öncesi altın fiyatları aşağı yönlü seyrine devam ediyor. Yarın açıklanılması beklenen faiz kararında FED'in 75 baz puan artışı yapması bekleniyor.

Piyasalar için kritik öneme sahip olan FED faiz kararı yarın açıklanacak. Karar öncesinde ons altın 1700 dolar seviyesinin altında işlem görürken gram altın 985 TL oldu.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön