06 / 05 / 2024

Altın için hava puslu... Altın fiyatları 48 saat sonra bu kadar olacak

Altın için hava puslu... Altın fiyatları 48 saat sonra bu kadar olacak

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Güne değer kayıpları için başlayan altın için uzmanlara göre hava puslu görünüyor. Altın 48 saat sonra bu kadar olacak...



ALTIN İÇİN HAVA PUSLU...

Faiz artışlarının ekonomiler üzerindeki etkisi dikkate alındığı zaman, Fed’in kararlığının ne zamana kadar süreceği merak ediliyor.

Analistler şimdilik, Fed’in şahin duruşundan taviz vermeyeceği düşüncesinde. Çünkü, Başkan Jerome Powell, enflasyonun kontrol altına alınmamasının daha acı sonuçları olacağını söyledi. Bu yüzden, analistler genel olarak altın konusunda havanın puslu olduğunu söyledi.

KRİTİK ALTIN TAHMİNİ

Wall Street anketinde toplam 19 piyasa uzmanı oy kullandı. On bir analist, bu hafta altın için ayı eğiliminde olduklarını söyledi.
 Beş analist, altın konusunda yükselişe geçtiklerini belitti. Üç analist, yakın vadede değerli metal konusunda tarafsız kaldı. Bireysel tarafında, 790 katılımcı online anketlerde oy kullandı. Toplam 451 seçmen, altının yükselmesini bekliyor. Katılımcıların 222’si ise altının düşeceğini tahmin ediyor. Kalan 117 seçmen yatay bir hareket öngörüyor.

Altın için hava puslu... Altın fiyatları 48 saat sonra bu kadar olacak

48 SAAT SONRA ALTIN FİYATLARI

Bu hafta çarşamba ve perşmeb günü açıklanacak olan kritik kararlar altın fiyatlarının yönünü belirleyecek. 

Adrian Day Asset Management başkanı Adrian Day, altının kısa vadeli zayıflığını aştığını belirterek “Ekonomi negatife dönüyor. Ayrıca, küresel ekonomiler güçlü dolardan zarar görüyor. Bir noktada bir şeyler kırılacak ve dolar düşecek. Veya Fed duracak. Ya da her ikisi birden olacak. İşte o zaman altın toparlanacak” ifadesini kullandı.

Gram altın 34 TL birden düştü! Yükselişe geçen gram altında tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar kırmızı alarm çabuk bakın

Altın resmen füze gibi fırlayacak! Altın medyumu İslam Memiş tarih ve rakam verdi! Herkes gözünü dört açsın

Geri Dön