06 / 05 / 2024

Altın kahini İslam Memiş "Altın rekor kıracak" diyerek açıkladı: Son şans o tarihte, mutlaka alın

Altın kahini İslam Memiş

Altınlarla ilgili yaptığı tahminler nedeniyle artık altın kahini olarak adlandırılan İslam Memiş, altın fiyatlarında rekor patlamalar yaşanacağını ve ağustos ayında alım için son bir şans doğacağını ifade etti.



ALTINDA REKOR BEKLENİYOR AMA SON BİR ŞANS VAR

Altın için Ağustos ayında yaşanacak geri çekilmelerin son bir şans olabileceğini ifade eden İslam Memiş, altın alacaklara yol haritasını ise şöyle çizdi:

“Bundan sonraki süreçlerde altın, gümüş ve kripto paralarda yukarı yönlü yükselişler göreceğiz. Çünkü Fed’in Eylül’de 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi ve güvercin tondaki açıklamaları uzun süredir baskılanan altın ve gümüşü pozitif yönde etkileyebilir. 1.786 dolar seviyesindeki ons altın fiyatı ve 20,53 seviyesinde olan gümüş ons fiyatı bence kademeli alım fırsatı sunmaktadır. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön