28 / 04 / 2024

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı!

Altın Kahini İslam Memiş gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı!

Son dakika gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatlarının yükselişe geçmesi ile birlikte Altın Kahini İslam Memiş yatırımcılar için, gümüşte ''acele edin'' diyerek rekor rakamı açıkladı.



Altın Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş yorumu geldi. İslam Memiş, gümüş için yatırımcıları uyararak gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Gümüş için ''Acele edin'' diyen Memiş, gümüşteki son dakika gelişmeleri değerlendirdi.

Gümüş fiyatları, ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçti. Gümüş gram fiyatı 13,50 TL seviyesini test ederken ons fiyatı 21 dolar oldu. Gümüş fiyatları haftayı 13,00 lira seviyesinin üzerinde kapatmaya hazırlanıyor.

İslam Memiş, altın alamayan yatırımcıların gümüş için acele etmelerini söyledi ve yatırımcıları şu konuda uyardı. İşte son dakika gümüş yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön