13 / 05 / 2024

Altın Kahini İslam Memiş çıldırdı! Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız! ''Pes'' dedirten gelişme! 

Altın Kahini İslam Memiş çıldırdı! Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız! ''Pes'' dedirten gelişme! 

Altın Kahini İslam Memiş, böyle bir zamanda borsada işlem yapanları ve kazananları, kazandığını zannedenlere isyan etti. İslam Memiş: '' Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız'' diyen İslam Memiş'ten ''Pes'' dedirten gelişme! 



PES DEDİRTEN GELİŞME!

İslam Memiş  böyle bir günde borsanın açık olması ve borsa da işlem yapanlara yöenlik açıklamalarda bulundu.

Memiş: ''Yazmak bugün çok zor... Acımız da çok büyük... Vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Şahsım ve ekibim tüm Türkiye gibi biz de elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Yardımlarımız ve dualarımız milletimizle.

Türkiye, yüzyılın felaketini yaşarken para ve piyasadan konuşmak anlamsız ancak birkaç uyarı yapmak gerek! Türkiye 6 Şubat 2023 sabahında felaketle uyandı. Vefat eden binlerce vatandaşımız, binlerce yaralımız var.

Süreç devam ediyor ve sayı netleşmedi. Rabbim, en kısa sürede enkaz altından müjdeler ile içimizi ferahlatsın. Türkiye’de millî yas ilan edildi. Türkiye’de millî yas varken, insanlar dua ederek gözü yaşlı bir şekilde elinden geleni yapmaya çalışırken borsanın açık kalmasını istemezdim.

Altın Kahini İslam Memiş çıldırdı! Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız! Pes dedirten gelişme! 

Borsanın da kapalı olmasını beklerdim. Karar vericiler ne düşündü, neye göre karar verdiler bilmiyorum ancak doğru olan insanlık için kapalı olmasıydı.

Özellikle yaşadığımız felaket sonrası borsanın yüzde 6’dan fazla değer kaybettiğini, çimento hisselerinin tavan yaptığını gördük. Bugünlerde işlem yapanları, sözüm ona kazananları, kazandığını zannedenleri vicdanıyla baş başa bırakıyorum.

Bugünleri millet olarak aşacağız, acımızı bağrımıza basıp bir an önce toparlanmaya gayret göstereceğiz. Ancak bugünleri unutmayacağız. Bugünün fırsatçılarını unutturmayacağız. Söylenecek çok söz, yapılacak çok şey var.

Ama bugün değil... Bugün kurtarmamız gereken hayatlar, acılarını sarmamız gereken kardeşlerimiz var. Rabbim yardımcımız olsun.'' dedi

Altın fiyatları resmen yerle bir oldu! Altın için son fırsat! Hemen bakın! 8 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Uyuyan dev uyandı! Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! İslam Memiş resmen açıkladı! Elinde gümüş olanlar koşun bakın

Geri Dön