26 / 07 / 2024

Altın kahini İslam Memiş'ten bomba tahmin! Hiç kimsenin beklemediği detayı verdi

Altın kahini İslam Memiş'ten bomba tahmin! Hiç kimsenin beklemediği detayı verdi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altın analizleri ile adından sık sık söz ettiren İslam Memiş, altın alacaklar için yeni öneriler yaptı. Memiş, önümüzdeki günlerde altın fiyatının düşeceğini söyledi. İşte tüm detaylar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


HAYATİ UYARI YAPTI

EUR/USD paritesinde 1,07 destek 1,09 direnç. Bulunduğu seviye 1,08. Bunun gibi birçok enstrüman kendini beklemeye aldı. Ne dış politika ne jeopolitik risk ne de risk algısında değişiklik yok. 

Benim öngörüm, 2023’e hızlı başlayan, dolar karşında iki haftadır yükselişini sürdüren tüm enstrümanlarda aşağı yönlü bir düzeltme bekliyorum.

Altın, gümüş, pariteler ve borsalarda aşağı yönlü düzeltmeler, dolar endeksinin (dxy) toparlanmasını destekler.

Önce destek seviyelerine gerilemesi gerekli. Çünkü Şubat’ta Fed var. Kısa vadeli bahane Fed olabilir.

Yazınının ardından vatandaşlar İslam Memiş'in söylediklerinin ne anlama geldiğini merak etmeye başladı. 

Kısacası İslam Memiş, önümüzdeki günlerde altın fiyatlarında aşağı yönlü bir düşüş olacağını dile getiriyor. Yani altın almak için biraz daha beklenebileceği sinyalini veriyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön