19 / 05 / 2024

Altın mı daha kazançlı olur yoksa dolar mı?Dünyaca ünlü analist kimin kazanacağı belli dedi

Altın mı daha kazançlı olur yoksa dolar mı?Dünyaca ünlü analist kimin kazanacağı belli dedi

ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararının ardından altın ve doların seyrini merak edenler için uzman isimler kritik değerlendirmelerde bulundu.



FED NE YAPARSA YAPSIN ALTIN KAZANACAK

Altın fiyatlarıyla ilgili gelişmeler yatırımcıların gündeminde yer almaya devam ederken State Street Global Advisors Baş Altın Stratejisti George Milling-Stanley, bu yılın başlarında altının Fed’den korkacak hiçbir şeyi olmadığını söyledi. 

Stratejist ayrıca, bunun doğru olduğunu kanıtladığını kaydetti. Milling-Stanley, bu hafta Fed ne yaparsa yapsın altının kazanacağını vurguladı.

BİR YATIRIMCI NE KADAR ALTINA SAHİP OLMALI

Bir yatırımcının ne kadar altına sahip olması gerektiği konusunda da Milling-Stanley, görüşlerini açıkladı. Stratejist, araştırmaların bir portföydeki optimal altın seviyesinin yüzde 10 civarında olduğunu gösterdiğini söyledi.

Ayrıca çalkantılı zamanlarda bu seviyenin iki katına çıkabileceğini hatırlattı. Ve Milling-Stanley, “Bunlar çalkantılı zamanlar değilse, o zaman ne olduğunu bilmiyorum” dedi.

Altın mı daha kazançlı olur yoksa dolar mı?Dünyaca ünlü analist kimin kazanacağı belli dedi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 21 Haziran 2022 tarihinde saat 01.10’da yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,30 Türk Lirası, euro 18,20 Türk Lirası, altının gramı ise 1.024 Türk Lirası değerinde.

Piyasa Kahini İslam Memiş bu kez akaryakıt fiyatlarına gelecek büyük zammı açıkladı! Araç sahipleri hazırlıklı olun

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada doların 20 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön