27 / 04 / 2024

'Altın ne kadar çıkacak' derken yeni rekor resmen açıklandı: 1450 lira

'Altın ne kadar çıkacak' derken yeni rekor resmen açıklandı: 1450 lira

Ünlü para ve ekonomi piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, dolar ve euro ihakkında kritik tavsiyelerde bulundu. Memiş altında gelecek yeni rekoru açıklarken ev alacaklara da önemli bir uyarıda bulundu. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor nedir? İşte İslam Me



Geçtiğimiz aylarda yaşanan ani düşüş ile yatırımcısını ürküten altı hakkında ünlü ekonomist İslam memiş'ten bomba bir tahmin geldi. Öncelikle “Bunu yapan kumar oynar” diyerek uyaran Memiş, gram altın için vatandaşların beklediği haberi verdi. Memiş herkesin doğru bildiği yanlışı ilk kez açıklarken, altında yeni rekoru resmen duyurdu. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar olacak? Gram altında yeni rekor nedir? İşte İslam Memiş'ten son dakika altın tahminleri...

ALTIN KAÇTI KAÇ OLDU?

Altın'da fiyatların her geçen gün yükseldiğini hatırlatan İslam Memiş, “Senin bir sene içinde elinde olan 10 gram altının, 15 gram oldu mu? Bir sene içinde gram altın 800 TL oldu, 1000 TL oldu senin ilgilendirmez. Geçen sene nasıl 500 TL idi, ondan önceki sene nasıl 400 TL iidi, ondan önce nasıl 300 TL idi... Altın fiyatları gram bazında düşüş göstermez. Bugün 900 TL'yi konuşuyorsun, önümüzdeki yıl 1500 lirayı konuşacaksın, ondan sonra da 2 bin TL'yi konuşacaksın, ondan sonra 3 bin TL'yi konuşacaksın. Nefesini boşuna harcama, elindeki miktarı çoğalt, 10 bin dolarım 15 bin dolara çıktı mı? 10 gramım 20 gram oldu mu? Fiyat ile değil miktarla işiniz olsun...” ifadelerini kullandı.

 Altın ne kadar çıkacak derken yeni rekor resmen açıklandı: 1450 lira

“KALDIRAÇLI İŞLEMLER KUMAR”

Memiş kaldıraçlı işlemlerin bir kumar ve balon olduğunu vurgulayark, “Sosyal medyada yayılan bilgileri alıp kendini çok akıllı zannederek hemen alıp satmak, bittin mahvoldun ve kazanmadın. Kazandığını söyleyen yalan söylüyor. Kaldıraçlı işlemler kumardan başka bir şey değil” dedi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön