03 / 05 / 2024

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş'in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gram altın ve doların düşeceği rakamı açıkladı. Peki altın hangi seviyeye kadar düşecek? İşte İslam Memiş'in o açıklamaları....



Milli Gazete'nin haberine göre, FED'in 75 baz faiz artışından sonra piyasalar hareketlenirken, dolar kuru 17,32 seviyelerini de aştı. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, dram altın da son 1 ayda 900 lira seviyesinden 1020 liraya kadar yükseldi.

Piyasa kahini olarak bilinen İslam Memiş, düşüşlere dikkat çekerek gram altın ve dolar için direnç seviyelerini de açıkladı.

Elinde döviz ve altın tutan yatırımcılar için yeni seviyelerle ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, dolar 17,30 üzerinde kapanış olursa 17,50 direnç seviyesini  takip edeceklerini söyleyerek, 16,50'nin direnç seviyesi olduğunu söyledi. Gram altının 1010 lira seviyelerinde olduğunu söyleyen İslam Memiş, gram altında 950 seviyesinin direnç seviyesi olduğunu söyledi. Yaptığı açıklamada altının ons fiyatında boğa piyasası görülebileceğini söyleyen İslam Memiş, "Yani yükseliş görülebilir. Dünyada değerli metaller arasında en çok baskılanan emtia gümüş. Petrol fiyatlarında yeni rekorlar gelecek. Çünkü hala Rusya etkisi var." dedi.

Altın o fiyata kadar gerileyecek! Piyasa kahini İslam Memiş in son dakika açıklaması titretti! Hemen bu rakama bakın! 

ENFLASYON DÜŞECEK Mİ?

Yaptığı açıklamada gelecekte enflasyonun düşme olasılığının olmadığını kaydeden İslam Memiş, enflasyonun düşeceğini öngörmediğini söyleyerek, bundan dolayı ev araba arazi alacak olanlar elini çabuk tutması gerektiğini söyledi.  Dolar kurunda 16,75'e kadar gerileyince ve gram altın 980 seviyesine gerileyince yeniden yorum yapacağını söyleyen İslam Memiş, "Sonunu düşünen kahraman olamaz. Bu süreçte kazanan biz olacağız" dedi.

Altının güncel fiyatlarını gören inanamıyor! Son dakika altın fiyatları ne kadar? İşte 19 Haziran 2022 altında son durum

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 18 Haziran Cumartesi 22 ayar bilezik kaç TL?

Altında son dakika! Herkes biliyordu ama artık değişti! Altın yıl sonunda işte bu rakamı görecek! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön