06 / 05 / 2024

Altın o tarihte şaha kalkacak! İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

Altın o tarihte şaha kalkacak! İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

Para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve yatırımcıların gözdesi olan altın fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Altın fiyatları 5 günde ne kadar yükseldi? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...



Yeni Asır'ın aktardığına göre, para piyasaları ve altın uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altının önümüzdeki hafta kar satışı düzeltmesi yapabileceğini dile getirerek, Kısa vadede kar satışı yapmak için altınınızı satmamaları gerektiğini. Haziran ayı itibariyle bir boğa piyasası göreceklerini söyledi. Memiş ayrıca, dolardaki düzeltmelerin altının gram fiyatına yansıyacağını ve 'düşüyor satalım' korkusunun gündeme getirmemesi gerektiğini söyledi. Memiş sözlerini şu şekilde tamamladı: "Temmuz ayında 1000 lira ataklarını göreceğiz. Benim nazarımda gram altında daha yükseliş başlamadı. 1200 lirayı görmeden yükseliş başladı diyemeyiz" diye konuştu"

Altın o tarihte şaha kalkacak! İslam Memiş ten 1 gram bile altını olana kritik uyarı: Sakın...

 

The Gold - Silver Club analisti Phil Carr konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen altın fiyatlarının nereye gideceğini merak edenlerin petrolün seyrini yakından izlemesi gerektiğini söyledi. 

ALTIN FİYATLARI BİR RAKAMA GELECEK Kİ...

Analistler yaptıkları açıklamada ons altının önümüzdeki dönemde bir süre 1.800-1.900 dolar bandında seyredeceğini söylerken, sene sonuna doğru da onsun 2 bin ve 2 bin 150 dolar olacağını belirtti.

Editörün Notu: Bu haber 21 Mayıs 2022 tarihinde saat 12:25'te yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 15 lira 91 kuruş, euro 16 lira 79 kuruş, altının gramı ise 953 lira 13 kuruş değerinde.

Editörün 2. notu: Emtia piyasası hafta sonundan beri hızla yükseliyor. 21 Mayıs Cumartesi günü 953 lira 13 kuruş seviyelerinde olan altın, haberin güncellendiği 26 Mayıs tarihi itibariyle 980 lira 65 kuruşa yükseldi. Altındaki yükseliş devam ediyor. An itibariyle dolar kuru 16 lira 43 kuruş, Euro ise 17 lira 57 kuruş.

Altın 6 ay sonra işte bu kadar olacak! Ünlü analistlerden son dakika altın açıklaması! 1 gram bile altını olanlar dikkat

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 22 Mayıs 2022 altın fiyatları...

Altın kahini altın için yangın alarmı verdi: Vakit geliyor, hazırlığınızı yapın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön