30 / 04 / 2024

Altının Efendisi İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...

Altının Efendisi İslam Memiş'ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...

Altını olanların ya da altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında yer alan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 TL'ye kadar düşmüştü. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altının 2 hafta sonra ne kadar olacağını açıkladı. İşte o rakam...



Yatırımcıların en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasında bulunan altının gram fiyatı geçtiğimiz günlerde 960 Türk Lirası'na kadar düşmüştü. Konu ile ilgili verilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta itibarıyla yükselmeye başlayan altındaki son durum da yatırımcılar tarafından da sıkça merak ediliyor.

Dünya merkez bankalarının en çok da Amerika Merkez Bankası Fed’in faiz artırımları sonrasında dolar kurunun değer kazanmasıyla beraber düşen fakat hafta başından bu yana toparlanmayı sürdüren altının gramı için Altının efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çok kritik son dakika açıklamaları yaptı.

Altının Efendisi İslam Memiş ten 1 gram bile altını olana panzehir gibi açıklama! Hemen bakın! Tam 15 gün sonra...

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında bulunan altın ile ilgili çok önemli bazı detaylar veren Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kasım ayı ile ilgili olarak gram altın tahminiyle yatırımcılarla bazı önemli bilgiler de paylaştı. Altının efendisi İslam Memiş, söz konusu düşüşten sonra yeniden yükseliş eğilimine geçen altın ve gümüş için kritik son dakika açıklamaları da yaptı.

Yaptığı bu değerlendirmelerin yatırım tavsiyesi olmadığına değinen Altının Efendisi İslam Memiş altının 15 gün sonra ne kadar olacağını da açıkladı.


Geri Dön