27 / 04 / 2024

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.



Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son üç ayın en yüksek rakamları görülürken ons altın 1980 dolar oldu. Yatırımcılar ise son dakika altın fiyatları ile birlikte ''altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi, altın fiyatları ne olacak?'' sorularını araştırıken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi. 

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

İSLAM MEMİŞ'TEN SON DAKİKA ALTIN YORUMU!

İslam Memiş, az önce şahsi twitter hesabından altının yönü ile ilgili paylaşım yaptı. Memiş, heyecanla takip edilen altın fiyatlarında yönün nasıl olacağını merak edenler için kritik uyarıda bulundu.

İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili ''Emtia tarafında öngörüm aynı.
Son yorumum da bölgeye yardımların geçişi için kolidor açılacağını, emtia fiyatlarında kısa vadeli geri çekilme yaşanabileceğini ifade etmiştim. 1.980 dolar direnci test edildi. Gram ve ons tarafında geri çekilme bekliyorum. dedi. 

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

ALTIN YATIRIMCILARI TERS KÖŞE OLDU!

Altın fiyatları Filistin İsrail çatışmaları dolayısı ile yükselişe geçti. Yükseliş aralıksız devam ederken, İslam Memiş, altın fiyatlarının düşüşe geçeceği bilgisi verdi.

EURO DOLAR PARİTESİ YÜKSELECEK!

İslam Memiş altın ile ilgili yaptığı paylaşaımın hemen ardından euro dolar paritesini de değerlendirdi. Memiş, twitter hesabından euro dolar paritesi için şu açıklamayı yaptı: Dolar karşısında en ucuz € kaldı.
Euro/dolar parite 1,0570.
Yukarı bekliyorum.'' dedi.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatları anlık olarak takip ediliyor.  Bu kapsamda yatırımcılar son dakika altın fiyatların merak ediyor. Ons altın saat 11:44 itibariyle 1981 dolar oldu. Gram altın aynı dakikalarda 1859 lira, çeyrek altın 3036 lira, yarım altın 6072 liradan işlem görüyor.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

Geri Dön