25 / 07 / 2024

İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı geldi: Böyle yapan varını yoğunu kaybeder!

İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı geldi: Böyle yapan varını yoğunu kaybeder!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarı geldi. İslam Memiş açıklamasında yatırımcılara döviz konusunda temkinli olmalarını tavsiye etti. İşte o açıklamalar...


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


 

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından oldukça yakından takip edilen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yine altın ve döviz kurlarıyla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Paylaşılan detaylara göre her açıklaması gündeme bomba gibi düşen Finans Analisti İslam Memiş, küresel piyasalardaki belirsizliklerin devam ettiğine dikkat çekti ve bu hafta dolar/TL ile euro/TL kurlarının dar bir bant aralığında hareket etmesini beklediğini söyledi.

İslam Memiş ten yatırımcılara yeni uyarı geldi: Böyle yapan varını yoğunu kaybeder!

Yeniçağ'da yer alan habere göre yaptığı açıklamada Joe Biden’ın siyasi gelişmeleri ve Orta Doğu’daki hareketlilik gibi faktörlerin, küresel piyasalar üzerinde önemli etkiler yaratabileceğini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara döviz konusunda temkinli olmalarını tavsiye etti. Ayrıca, altın ve gümüşle ilgili de önemli detaylar verdi.


ALTINDA BEKLENEN ONS BANDINI AÇIKLADI

Dikkat çeken yatırım yorumlarıyla yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının bu hafta nasıl bir seyir izleyeceğine dair tahminler yaptı. Finans Analisti İslam Memiş, özellikle ons altın için belirlediği bant aralığını da açıkladı.

İslam Memiş bu haftaki ons altın fiyatlarının 2.400 dolar ile 2.450 dolar arasında dalgalanabileceğini belirterek, gümüş ve altın uyarısını net biçimde dile getirdi. İslam Memiş açıklamasında yatırımcıların beklemeleri gerektiğini söyledi.

İslam Memiş ten yatırımcılara yeni uyarı geldi: Böyle yapan varını yoğunu kaybeder!

Altın açıklamaları dışında yatırımcıların diğer gözdesi gümüş ile de ilgili açıklamalar yapan İslam Memiş, yatırımcıların piyasa hareketlerine dikkatle  yaklaşmalarını gerektiğini söyledi.  İşte o açıklamalar...


GÜMÜŞ İÇİN 29,20 DOLAR 30,20 DOLAR ARALIĞI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu haftaki gümüş fiyatlarına dair tahminlerini paylaşarak, ons gümüşün bu hafta 29,20 ile 30,20 dolar arasında dalgalanmasını beklediğini söyledi.

İslam Memiş ayrıca konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yatırımcıların bir diğer gözde yatırım araçları arasında yer alan gümüşteki bu bant aralığının gümüş yatırımcılarının piyasa hareketlerine dikkatle  yaklaşmalarını gerektiğini söyledi.

 

3 haftalık tatil için 4 aylık kira ödeniyor: Alanya'da konut kiralamaya çözüm beklentisi! 

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Kentsel dönüşüm kördüğüm oldu! AK Partili Kaya’dan tepki gecikmedi: İzmirli hemşehrilerimizi yine yarı yolda bıraktılar


Geri Dön