27 / 04 / 2024

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.



Gordion Grup imzasıyla İzmir’de inşa edilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020'de yapılması öngörülüyor. 38 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede konutların yüzde 80’i deniz manzarasına sahip.

Toplam bin 215 konutun yer aldığı proje için modern bir tanıtım ofisi açıldı. Doğayla iç içe konumu, körfez manzarası ve yapımı devam eden Uçan Yol projesinin hemen yanıbaşındaki konumuyla dikkat çeken projenin yoğun talep gördüğü belirtildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Bayraklı İslam Kerimov Caddesi’nde açılan tanıtım ofisinin törenine yönetim kurulu üyeleri Ömer Tosun, Şaban Başalma, Barış Uygun olmak üzere çok sayıda davetli ve sektör temsilcisi katıldı.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Proje Satış Müdürü Tuna Uğurluel, "Altın Orman’ı doğa, çevre ve insan dostu bir proje olarak konumlandırdık. Aralık 2019’da tamamlanacak Uçan Yol projesinin yanında yer alan Altın Orman, geniş sosyal donatılarının yanında özellikle çocukların özgürce oyun oynayabilecekleri, doğayla iç içe olabilecekleri ve spor yapabilecekleri imkanlar sunuyor. Daire başına 25 metrekare yeşil alanla ve kendine ait korusuyla Avrupa standartlarının üstünde bir peyzaj alanı tasarladık. Altın Orman’da, 1+1, 2+1, 3+1 az sayıda 4+1 ve 56 adet garden tip olmak üzere; toplam bin 215 adet konut yer alacak” dedi.

Bölgenin standartlarını artıracak bir proje olduğunu belirten Uğurluel, "Yatırım amaçlı olarak projeyi inceleyenler, projenin sunduğu imkanları ve yaşam standardını görünce oturmaya karar veriyorlar. Daha büyük metrekarelerde ev almak için bizimle görüşüyorlar. Şu anda kişiye özel ödeme planı uygulaması yapıyoruz. Yüzde 25 peşin ve 60 ay 0.90 vade farkıyla taksitlendirme yapıyoruz. Konutlar İzmir’in yanı sıra İstanbul,  Ankara  hatta yurt dışından bile yoğun talep alıyor. İstanbul  İzmir  otobanının tamamlanmasının ardından bu talebin daha çok artacağını düşünüyoruz. Projenin başında temelden ev satın alanlar, teslim tarihinde yüzde 50 ’nin üzerinde kar elde etmiş olacaklar. Her yaşta insana hitap eden ve ihtiyaçlarına cevap veren özel bir yaşam konsepti sunacağız" şeklinde konuştu.


Geri Dön