29 / 04 / 2024

Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli yapıldı!

Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli yapıldı!

Alanya'da bir ilke imza atarak güneş enerjisinden elektrik üreten sistemi kuran Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli yapıldı. Multi Elektrik'in kokteyline Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve çok sayıda davetli katıldı...



Güneş ışığından elektrik enerjisi üreten sistemlerin kurucusu Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı.


Alanya'da bir ilke imza atarak güneş enerjisinden elektrik üreten sistemi kuran Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli yapıldı. Multi Group bünyesinde faaliyet gösteren Multi Elektrik'in kokteyline Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve çok sayıda davetli katıldı.


Kkteylde bir konuşma yaparak sistem ve şirket hakkında bilgi veren Multi Group Yönetim Kurulu Başkanı Atila Günkaya, şunları söyledi: "16 Nisan 2014 yılında emlak sektöründe Multi Villa ismi ile başlayan şirketimiz, öncelikle Alman pazarında aktif olarak hizmet vermiştir. Daha sonraki yıllarda İskandinav ve Rus pazarına yönelik yatırımlşarını arttırarak, ayrıcalıklı bir müşteri portföyü oluşturmuştur.

Emlak hizmetlerimizin yanında şirket bünyemizde, bölgenin en büyük kentsel dönüşüm projesinin de temellerini atarak, inşaat projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz.

İki yıllık bir süreç içerisinde firmamız bünyesinde kurulan Multi Elektrik, son yıllarda özellikle yenilenebilir enerji konusunda en önemli tercih olan güneş enerjisi sistemleri alanında anahtar teslim projeler ile faaliyet göstermektedir.

Fotovoltaik (güneş pilleri ya da güneş panelleri ile güneşten elektrik enerjisi elde etme) sistemleri ile alakalı olarak, projelendirme-mühendislik aşamasından başlayarak uyugulama, engegrasyon ve satış sonrası bakım desteği hizmetleri sunulmaktadır. Bireysel kullanıcılardan yatırım amaçlı projelere kadar geniş yelpazede tercih ve kabul gören projelerimizde kredilendirme ve finansman desteği de tarafımızdan sağlanmaktadır. 

İleriye yönelik yatırımlarımız arasında Multi Fruit yer almaktadır. Tüm bu yatırımlarımızı Multi Group çatısı altında toplayarak, sizlerle paylaşmak amacıyla bu organizasyonu düzenledik. Katılımlarınız ved estekleriniz için teşekkür ederiz."


Alanya Postası Gazetesi 


Geri Dön