01 / 05 / 2024

Adem Murat Yücel kimdir

Adem Murat Yücel kimdir

İran'da yoğun temaslarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, turizm ve inşaat sektörüyle ilgili ikili görüşmeler yaptı. İki sektörde yatırım kaybı olmayacak.

Adem Murat Yücel: Alanya'da daha büyük yatırımlar yapacağız!

2015 yılında kıt imkanlarla çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hizmetlerimizi Alanya’nın en ücra köşesine kadar götürdük. 2016'da güzel projeler ve daha büyük yatırımlarla halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Alanya Kalesi için UNESCO'ya başvuru yapıldı!

Alanya Kalesi'nin UNESCO'ya başvuru sürecini 2016'nın Eylül ayına bıraktıklarını söyleyen Başkan Adem Murat Yücel, yeni dönemde ALTAV'daki hedeflerini de açıkladı.

Alanya Aquapark'ın yerine ne yapılacağı halka sorulacak!

Birinci yılında gazetecilerle canlı yayında buluşan Belediye Başkanı Yücel, "Aguapark'ın olduğu yere ne yapılması gerektiğini halka soracağız. O bölgede dayatma değil, halkın istediği olacak" dedi.

Adem Murat Yücel: İskele Alanya halkının kalacak!

ALSİAD aylık olağan toplantısı, Red Tower Restoran'da yapıldı. ALSİAD Başkanı Abdülkadir Turhan, İskele'de yaşanan olayları tasvip etmediklerini söyledi.

Adem Murat Yücel kimdir?

Antalya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kimdir? Adem Murat Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Adem Murat Yücel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli yapıldı!

Alanya'da bir ilke imza atarak güneş enerjisinden elektrik üreten sistemi kuran Multi Elektrik'in tanıtım kokteyli yapıldı. Multi Elektrik'in kokteyline Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve çok sayıda davetli katıldı...

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Alanya'nın çehresi yeni yatırımlarla değişiyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın batı mahallelerinde devam eden, yol ve proje çalışmalarını denetledi. Başkan Yücel, “Projelerimiz tamamlandıktan sonra batı bölgemizin çehresi değişecek” diye konuştu.

Alanya’da kaçak bina inşaatı durduruldu!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in desteğini alan Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, kaçak yapılarla mücadele ediyor.

Alanya Dinek'in 40 yıllık imar sorununa çözüm!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dinek Mahallesi'nin 40 yıllık imar sorununu çözecek 18. madde uygulamasının tamamlandığını açıkladı.

Alanya Konaklı'ya kültür merkezi müjdesi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in vizyon projeleri arasında yer alan Konaklı Kültür Merkezi için düğmeye basıldı.

Alanya kentsel dönüşümle değişecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinledi. Başkan Yücel, Alanya'nın çehresinin değişmesi için mücadele verdiğini söyledi.

Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi tamamlanıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yapımı son sürat devam eden ve bitme aşamasına gelen Kestel Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde incelemer yaptı.

Alanya'ya muhtar evi inşa ediliyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Yaylalı Mahallesi’nde inşaatına başlanan Çok Amaçlı Salon ve Muhtar Evi'nin inşaatını inceledi.

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla!

Yücel Park'ta yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 0,98 faiz oranı için son fırsatlar sunulan projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. 

Alanya'nın imar ve yapılaşma sorunları çözülüyor!

Alanya’nın imar sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 yıldır birçok mahallenin yıllardır beklediği imar planı değişikliklerini de hızla tamamladı.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim!

Yücel Park'ta yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla 0,98 faizle ödemelerin yapıldığı projede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. 

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Adem Murat Yücel kimdir Haberi

Adem Murat Yücel kimdir

9. Tahran Uluslararası Turizm Fuarı için İran'ın Başkenti Tahran'a giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuar kapsamında son dönemlerde Rusya ile yaşanan kriz sebebiyle turizmde ve emlak sektöründe ortaya çıkacak olan yatırım kayıplarının önüne geçmek adına çeşitli temaslarda bulundu. Bu bağlamda hem fuarı ziyaret edip hem de İran'lı iş adamları, Seyahat Acentaları yetkilileriyle ve yatırımcılarla bir araya gelen Yücel Alanya'nın ortadoğu pazarından payını alması adına girişimlerde bulundu. Temasları sırasında İran'ın tanınmış inşaatçılarından olan Ali Shalpush ile biraraya gelen Yücel Shalpush'u Alanya'ya yatırım yapmaya davet etti. Ayrıca Yücel Alanya'daki inşaat sektörü hakkında bilgi alışverişi yaptı. 


ALANYA'YA İNECEK HER UÇAK ÖNEMLİ


Fuar kapsamında standartları gezip bilgi alan Başkan Yücel, kötü geçmesi beklenen 2016 sezonu öncesi Alanya'ya gelecek olan her turistin ve inecek...