30 / 04 / 2024

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, "Büyük tufanın ayak sesleri" ifadelerini kullandı. 



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolardaki yükseliş ile dolar karşısındaki emtia ve diğer para birimlerindeki hareketlilikle ilgili konuştu.

YouTube hesabından açıklamalarda bulunan Memiş, "Son iki gündür küresel piyasalarda ciddi bir belirsizlik mevcut. Dolar endeksi 106 seviyesinin üstünde. Dolar karşısındaki bütün yatırım araçlarında sert değer kayıplara şahit oluyoruz. Altının ons, gümüşün ons fiyatında düşüş mevcut. Kriptoda yatırım seyri bulunuypr. Brent petrolün varil fiyatında sert düşüşler gördük ancak bu resesyonun başladığının kanıtıdı. Resesyon resmi olarak küresel piyasalarda fiyatlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön