28 / 04 / 2024

Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini belirterek gram altının 3 bin lira olacağını söyledi. 



Geçtiğimiz hafta cuma günü grama ltın  2 bin lira rakorunu kırarak yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merake derken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten 'Hedef 3 bin TL'' açıklaması geldi...

GRAM ALTIN HER AY YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK!

Sputniknews'de yer alan habere göre; 2023 yılı içerisinde altının, yatırımcısına yine en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu söyledi. 

1.115 lira seviyesinden yıla başlayan gram altın bugün 2 bin 5 lira seviyesine kadar yükseldiğini belirten Memiş, toplamda 890 liralık bir yükseliş olduğunu vurguladı. 

Altının yüzde 80 civarında bir değer artışı olduğunu söyleyen Memiş, ''Risk olmadan sabit bir getiriden bahsediyoruz. Yine 2023 yılının şampiyonu olan gram altın 2024 yılında en fazla kazandıran yatırım aracı statüsünün olmasını şahsen bekliyorum.'' dedi.

Altın uzmanı İslam Memiş ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

GRAM ALTINDA HEDEF 3 BİN LİRA!

Gram altın tarafında yılın ilk çeyreğinde 2.250 lira, yılın ikinci çeyreğinde 2.500 TL, yılın üçüncü veya dördüncü çeyreğinde ise 3.000 TL seviyesini hedef alan bir yükseliş öngördüğünü açıklayan Memiş, 2024 yılında altın yatırımcısının fiyata değil miktara odaklanmasını belirtti.

Memiş alından her ay bir yükseliş göreceklerini ve her ay yeni rekor cümlelerinin duyulacağının vurgusunu yaparak '' Ancak Miktarı arttırmak bence daha kıymetli. 2024 yılında gram altının ciddi yükselişini göreceğiz.” dedi.

Altın uzmanı İslam Memiş ten gram altın açıklaması! Hedef 3 bin TL!

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR OLDU? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

25 Aralık Pazartesi altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Bu kapsamda ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araşıran yatırımclar Kapalıçarşı altın fiyatlarını takip ediyor.

Ons altın bugün 2053 dolar oldu. Gram altın  şu dakikalarda 1983 liradan alınıp, 2006 liradan satılıyor. Çeyrek altın fiyatı 3239 lira alış, 3275 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.  Yarım altın alış fiyatı 6459 lira, satış fiyatı 6550 liradan değerleniyor.

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç TL? 25 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Geri Dön