Ekonomi

Altın ve dolar yönünü belli etti peki euro ne oldu? Yatırımcılar dikkat! Cebinde 1 euro olanları bile ilgilendiriyor

Dün Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Faiz kararı sonrası altın ve dolar  piyasasında yukarı yönlü bir hareketlilik yaşandı. Peki euro ne oldu? Euro/TL düştü mü, yükseldi mi? Eğer cebinde 1 euro bile varsa hemen bakın, 19 Ağustos 2022 euro/TL kuru... Karar öncesinde sakin seyir izleyen piyasalar, karar sonrasında harekete geçti

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı dün saat 14:00'da açıklandı. Karar öncesinde sakin seyir izleyen piyasalar, karar sonrasında harekete geçti. Altın ve dolar piyasasında hareketlilik yaşanırken, dolar ve altın fiyatı yükseldi. Peki ya euro/TL? Euro/TL ne kadar oldu? İşte euro/TL kurunda son durum 19 Ağustos 2022...

"Euro ve Dolar ne kadar" sorusu bugün de gündemde yerini aldı. Bugün Merkez Bankası faiz kararı indirimi sonrası dolar kurunda hareketlilik yaşanıyor.

Yatırım ya da birikim yapacakların gündeminde yer alan 1 dolar kaç TL, düştü mü yükseldi mi? İşte, 19 Ağustos 2022 bugün Euro dolar kuru canlı rakamlar...

CEBİNİZDE 1 EURO BİLE VARSA  SİZİ DE İLGİLENDİRİYOR

Yatırımcılar ve euro almak isteyenler euro kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor.

Euro alış fiyatı dün 18,30 TL, satış fiyatı ise 18,44 TL seviyesinden işlem gördü.  Merkez Bankası kararı sonrasında euro kurunda hareketlilik başladı.

Bugün Euro/TL kuru alış fiyatı 18,25 TL, satış fiyatı ise 18,36 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro haftanın son işlem gününde 0,47 değer kaybetti. 

KRİTİK KARAR BELLİ OLDU

Pİyasaların heeycanla beklediği Merkez Bankası faiz kararı dün açıklandı. Merkez Bankası dünkü toplantısında sürpriz bir kararla politika faizini 100 baz puan indirerek yüzde 13 düzeyine indirdi.

Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), faiz kararını dün açıkladı. Kurul, politika faizini 100 baz puan indirimle yüzde 13 seviyesine çekti. Karar öncesi yapılan anketlerde ekonomistlerin beklentisi, TCMB'nin faizi sabit tutacağı yönündeydi.

Merkez Bankası kararının beklenilenlerin aksine gelmesi ile birlikte dolar/TL’deki günlük  artış ise  yüzde 1 seviyesine yaklaştı. Karar öncesinde 17,9 seviyelerinde işlem gören kur 18,10 seviyesine yükseldi. Euro kurunda ise düşüş meydana geldi.  

Euro kaç TL? Euro bugün ne kadar? Euro/TL kuru son dakika 18 Ağustos 2022...

Elinde euro olanlar dikkat! Euro kaç TL oldu?