13 / 05 / 2024

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş fiyatlar son durum merak edilirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. İşte o rakam... 



GÜMÜŞ İÇİN NET RAKAM!

Altın ve piyasa uzmanı islam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyerek yatırımcılara gümüşün kaç lira olacağını açıkladı. Heyecanla bekleyen yatırımcıları bu rakamı duyar duymaz yüzleri gülmeye başladı. İşte o açıklama:

İslam Memiş: ''Gümüş ons fiyatında pozitif görünüm devam ediyor. Yukarıda 24 ve 26 dolar seviyesini beklemeye devam ediyorum. Düşüşler bir alım fırsatı. Gümüş gramı 13.60 lira seviyesinde. Bu hafta 14.10 lira  görüldü ancak 14.10' liraya rağmen hızlı kar satışı gerçekleştirdi, bir günde pozitife çevirdi bunu. Yukarıda 14 ve 16 lira direnç seviyesi var.'' diyerek yatırımcılara güzel haberi verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön