29 / 04 / 2024

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!



Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve meraklıları tarafından araştırılıyor. Gümüş alıp satmak isteyenler ve gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar, gümüş alalım mı, gümüş fiyatları ne olur, gümüş fiyatları yükselir mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Konu ile ilgili önemli açıklama İslam Memiş'ten geldi. 


GÜMÜŞE YATIRIM YAPMAK MANTIKLI MI?

Altın ve gümüş yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gümüşteki pozitif görünümün sürdüğünü bildirdi.

Gümüşün ons fiyatı 24,51 dolar oldu. İslam Memiş önceki açıklamalarında ons gümüş için 24-26-28, ikişer dolarlık yukarı yönlü hareket beklediğini kaydetmişti. Paylaşılan detaylara göre, yeniden kar artışının olduğunu dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş: "Gümüş onsunda 23.80 seviyesi, güçlü bir destek seviyesi. Kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Elinde dolar olanlar da 24 seviyesinin altındaki rakamları yakından takip etmeli" diye konuştu.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gümüş için Bir anda yıldızı parlar diyerek, 22,24 TL seviyeleri beklediğini söyledi.

Memiş, her açıklamasında gümüşü önemsediğini belirterek, yatırımcıların gümüş yatırımı yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Peki 31 Temmuz Pazartesi günü gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira oldu? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? İşte gümüş fiyatları 31 Temmuz 2023...

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

31 TEMMUZ 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA?

31 Temmuz 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle gümüş yatırımcıları ile gümüşe yatırım yapmayı düşünenler gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor.

Bugün Kapalıçarşı'da gümüşün gram alış fiyatı 20,82 lira, satış fiyatı ise 21,48 lira. ONS gümüş fiyatı ise 24,23 dolar.

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

İslam Memiş altında alım fırsatını açıkladı! Rekora günler kaldı

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön