13 / 05 / 2024

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcıları için kritik bir açıklama geldi. İslam Memiş, ons gümüşte bir miktar geri çekilmeler yaşanacağını söyledi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?



YATIRIMCILAR NE YAPMALI?

Gümüş fiyatlarının düşüşe geçeceğini söyleyen Memiş, bu durumun uzun sürmeyeceğini belirtti. Yatırımcıların bu konuda yapmaları gerekenleri tek tek açıkladı. Memiş; , "Ondan sonraki atakta ons altın 1.815 dolar, gram altın 1.090 lira. Gümüşün ons fiyatında 24 dolar, gümüşün gram fiyatında 14-16 lira aralığını takip etmek gerekli. Yani, elinde dolar bulunduran altın ve gümüş almak için fırsat kolluyorsa bu hafta fırsat yakalamış olacak." diye konuştu.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş alış satış fiyatları kaç lira oldu? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira? Güncel gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte 23 Kasım 2022 gümüş fiyatları...

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ten kritik açıklama: Gümüşte düzeltmeler yaşanacak!

GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR? 23 KASIM 2022 GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler, son dakika gümüş fiyatlaırnı merak edip araştırıyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gramı kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL?'' sorularını aratıyor.  Son dakika gümüşün ons fiyatı 21,27 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 12,68 TL, satış fiyatı ise 13,148 TL'den işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön