01 / 05 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları mayısta atağa geçiyor! Gram altın kaç lira olacak?

Altın yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları mayısta atağa geçiyor! Gram altın kaç lira olacak?

Altın ve dolar fiyatlarındaki gelişmeler bu hafta da yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselecek mi yoksa düşecek mi? sorusunun cevabını arayan yatırımcılara Mayıs ayı işaret edildi. Mayıs ayında altında atak bekleniyor...



PİYASALAR NE OLACAK?

Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin müzakerelerin olumlu sonuçlarının ardından altın fiyatı 1.890 dolara kadar gerilese de kayıplarını kısmen telafi ederek haftayı yüzde 1.8 düşüşle 1.922.7 dolardan kapattı. Bir ons altının fiyatı sabahın ilk saatlerinde 1919 dolar seviyesinde. Geçen haftaya 925 liradan başlayan gram altın, haftalık kapanışını 908 liradan yaptı. 4 Nisan Pazartesi günü altının gram fiyatı 906 lira olarak belirlendi. 14,68 lirada kapanan Dolar/TL kuru bu sabah yatay seyrini sürdürüyor. Euro/TL 16,22 lira civarında…

Altın yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları mayısta atağa geçiyor! Gram altın kaç lira olacak?

ALTIN YATIRIMCILARI DİKKAT! MAYIS AYINDA FIRTINA GELİYOR

Yatırımcılar altın fiyatları ile ilgili araştırmalar yaparken  konuya yönelik çok kritik bir uyarı Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten geldi. Nisan ayı final ayı diyen Memiş Nisan’da döviz kurları, altın ve gümüşün gram fiyatlarında son alım bölgelerin görüleceğni belirtti. İslam Memiş, Nisan’ı final ayı olarak gördüğünü Mayıs’ta fırtınanın başlayacağını özellikle belirtirken neye ihtiyacınız var ise neye yatırım yapacaksanız bunun kararı nisan ayında olmalı dedi.

Altın yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları mayısta atağa geçiyor! Gram altın kaç lira olacak?

İslam Memiş, gram altın bin lira olunca iki bin lira olacak derler. Gram altın 880'lere indiğinde ise 700 lira olacak derler. Böyle bir şey yok, bunun sosyal medyadaki algıdan ibaret olduğunu söyledi. Kendinize bir sınır bir hedef belirlemeniz lazım diyen Memiş ''Gram altın 880'e gelirse ben alırım, ama ne diyorum 900 liranın altında kademeli alırım. 883'e geldiğinde yüzde 25 alan aldı, kazandı. Almayan kaybetti, yazık oldu. Satana daha çok yazık oldu.'' ifadelerine yer verdi.

Derleyen;

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

4 Nisan 2022 altın fiyatları! Gram altın 911 lira seviyesinde!

Altın fiyatları bu hafta ne oldu? Gelecek hafta altına dikkat!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön