18 / 07 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Mart ayı kritik!

Altın yatırımcıları dikkat! Mart ayı kritik!

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Ons fiyatı 1930 doları geçti, analistler 2000 dolar ihtimalinin güçlendiğini söylüyor. Ancak Mart ayı kritik.




Altın yatırımcıları dikkat! Mart ayı kritik!

Altının ons  fiyatı için 2000 dolar seviyesi ihtimalinin oldukça güçlendiği ifade edilirken, Altın yatırımcısının Mart ayında Fed'i yakından takip etmesi gerektiği ifade ediliyor.

Yine yeni yeniden alternatif; altın!

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Altının ons fiyatı uluslararası pazarda 1930 dolar seviyesinde seyrediyor. Yurt içinde ise gram altın fiyatı 1166 lira seviyesinde. Yatırımcının ibresinin altına döndüğü söylenebilir.  Analistler altın fiyatlarının Fed'in faiz politikasını takip ettiğini belirterek, altın yatırımcıları için Mart ayının kritik bir tarih olduğunu belirtti.

Piyasa ile Fed'in ters düştüğü nokta


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön