Altın & Dolar

Altın yatırımcısına soğuk duş! Altını bilen adam İslam Memiş gram altın için kara haberi verdi! Tam tamına kadar olacak!

Altın yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcısına kötü haber verdi. Fed faiz kararının dün açıklanmasının ardından bugünden itibaren gram altın için beklentisini açıkladı.

Piyasaların gözü dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararındaydı. Kararın ardından altın fiyatlarının yönünün nasıl olacağını açıklayan ekonomist İslam Memiş, altın yatırımcılarına kötü haberi verdi. Gram altın ne kadar olacak? 

İSLAM MEMİŞ BAŞTAN UYARMIŞTI!

İslam Memiş, dün açıklanan Fed faiz kararına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Memiş, bu haftanın bant aralıklarını belirterek, "Küresel piyasalar için bu hafta önemli." açıklamasını yapmıştı. Dün Fed faiz kararını açıkladı. Banka, politika faizini değiştirmeyerek sait tuttu. Bu kararın ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi.

ALTIN YATIRIMCISINA SOĞUK DUŞ!

Memiş, bu haftanın altın piyasası için önemli olduğunu söyledi. Memiş Ondan sebep bu haftaya ikiye ayıracağız. Çarşamba öncesi - Çarşamba sonrası” diyen uzman isim, “Fed’in faiz kararı sonrası küresel piyasalar da yeni bir fiyatlama olacak. Yatırımcı Çarşamba gününe kadar karar vermeli. Para piyasalarında bu hafta için takip edeceğim bant aralıkları şöyle" dedi altın için şu değerlendirmeleri yaptı.

İslam Memiş, bu hafta için 2 bin 360-2 bin 455 dolar aralığını takip edececeğini ve kısa vadede bu bant aralığında oyalanacağını söyledi. 

GRAM ALTIN TAM TAMINA BU KADAR OLACAK!

İslam Memiş, gram altın yatırımcısının ons altını takip etmesi gerektiğini söyleyerek ''Ons altın nereye, gram altın oraya. Gram altın da 2 bin 520-2 bin 620 lira aralığında oyalanmasını bekliyorum." dedi.

Fed'in faiz kararı sonrası altın fırladı! Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar oldu? 1 Ağustos 2024 altın fiyatları

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş yarını işaret etti, son gün dedi! Yatırımcılar acil baksın!