02 / 05 / 2024

Altın yere düşmekle pul olmaz: Altın fiyatlarındaki düşüşe aldanan kaybedecek!

Altın yere düşmekle pul olmaz: Altın fiyatlarındaki düşüşe aldanan kaybedecek!

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra sert düşüşe geçti. Gram altın şu anda 909 liradan işlem görüyor. Altın ve para Uzmanı İslam Memiş 900 lira seviyesinin altının kalıcı olmadığını söyledi ve Temmuz'u işaret etti...



ALTIN YATIRIMCILARINA UYARI: SATMAYIN!

Memiş "Enflasyon bence ağustosa kadar yükselmeye devam eder. Mücadele için önce marketlerdeki rant ekonomisinin kırmanız gerekiyor. Mesela Türkiye'de herkes artık milyoner oldu. Evi olan, 1 milyondan aşağı ev yok, herkes milyoner oldu. Bundan sonra kim milyarder olacak, bunun takip edeceğiz. Enflasyon sonrasındaki hikayemiz bizim mayıs ve haziranı bekleme ayı olarak düşünüyorum.

Merkez Bankaları dünyadaki turizm oranlarını yakından takip edecek. Temmuzda da yeni zirvelerin gelme ihtimalini çok kuvvetli gördüğümden mayısta satış yapılmaması gerektiğini öngörüyorum."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön