02 / 05 / 2024

altın islam memiş

altın islam memiş

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar altın fiyatlarında da ani iniş çıkışlara neden oluyor. Peki gram altın alalım mı, bozduralım mı? Uzman isim peş peşe açıkladı.

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 1000 TL seviyesinin altına düşen gram altında 994 TL diye bir seviyenin olmadığını açıklayarak yatırımcılara sert uyarılarda bulundu.

Yeni rekor geliyor diyen İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı! Tarih net, hemen bakın!

Altın fiyatları ve altın fiyatlarında son dakika gelişmeler ile birlikte İslam Memiş altın yorumları takip ediliyor. Altın fiyatlarının düşüş yaşadığı şu günlerde Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş altının geleceği seviyeyi açıkladı. 

''Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyen İslam Memiş son kez uyardı! Herkes bilsin! Altın ve dolar böyle olacak

Milyonlarca kişi altın ve doların ne olacağını merak ediyor. İslam Memiş yatırımcıları son kez uyararak'' Sakın altın olarak borçlanmayın'' diyerek altın ve dolar için seviye açıkladı. 

Altın yere düşmekle pul olmaz: Altın fiyatlarındaki düşüşe aldanan kaybedecek!

Altın fiyatları Fed'in faiz kararından sonra sert düşüşe geçti. Gram altın şu anda 909 liradan işlem görüyor. Altın ve para Uzmanı İslam Memiş 900 lira seviyesinin altının kalıcı olmadığını söyledi ve Temmuz'u işaret etti...

Son Dakika! Gram altını olanlar hemen baksın! İslam Memiş'ten yeni tahmin

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altındaki hareketliliği değerlendirerek Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Memiş, gram altının 1.880 TL olacağı yönündeki öngörüsünü de paylaştı. İşte detaylar...

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

Gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş duyurdu! Aman dikkat, çok az zaman kaldı!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının yılbaşında ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı. Aman dikkat, çok az zaman kaldı...

Altın fiyatlarında kritik gün! İslam Memiş rakam verdi

Gram altın ve dolar ABD Merkez Bankası'nın alacağı politika faizi kararına odaklanmış durumda. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dikkat çeken tahmin yaptı. Piyasaların bıçak sırtında olduğunu ifade eden Memiş, gram altın için rakam paylaştı. İşte tüm detaylar...

Altında kar elde etmek isteyenler hemen bakın! İslam Memiş açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında kar elde etmek isteyenlere bazı yorumlarda bulundu. İşte detaylar!

Altın borcu olanlar varsa bu habere kesinlikle bakın! İslam Memiş herkesi uyardı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ücretlerinin yakın bir zamanda yükseleceğini ve bu çıkışın avantajını kaçırmak isteyenlerin dikkatli olması gerektiğini ifade etti. Memiş, altın ücretlerinin çıkışının zamanının yaklaştığını söyledi.

1 gram altını olanlar bile baksın! İslam Memiş, ‘Mayıs ayı çok kritik’ dedi ve ekledi...

Altın fiyatlarında kritik tarih uyarısı yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Altın için mayıs ayının çok kritik olduğunu söyleyen Memiş, Fed’in faiz kararı sonrası fiyatların değişeceğini söyledi.

Altın alacaklar dikkat! Bu habere bakmadan yatırım yapmayın! İslam Memiş 5 gizli formülü açıkladı

Altın en sıkıntılı durumlarda bile güvenli liman olduğundan altın ile ilgili bütün gelişmeler vatandaş tarafından yakinen takip ediliyor. Altın dehası  İslam Memiş'ten ikazlar geldi.  Ucuza altın almak isteyenler vatandaşlar dikkat! 

Gram altının 3 ay sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı! Elinde avucunda altın olan resmen bir yaşına daha girdi

Gram altının 3 ay sonra ne kadar olacağını İslam Memiş açıkladı... Elinde avucunda altın olan resmen bir yaşına daha girdi... Hemen bakın...

Gram altının ne kadar olacağını İslam Memiş tek tek açıkladı! Altını olanlar ne yapacağını şaşırdı! Hemen bakın!

Gram altının ne kadar olacağını İslam Memiş tek tek açıkladı... Altını olanlar ne yapacağını şaşırdı... Hemen bakın...

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar acilen gardını alsın!

Elinde gümüş olanlar hemen baksın! İslam Memiş net rakam verdi! Gümüşü olanlar acilen gardını alsın!

Dolarlarınızı rafa kaldırın! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Patlamaya hazır bomba! Herkes bundan alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten dolar ile ilgili çarpıcı açıklama geldi. Dolarlarınızı rafa kaldırın! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Patlamaya hazır bomba! Herkes bundan alsın...

Altını olanlar hayal kurmayı bıraksın! İslam Memiş; ciddi anlamda zarar edersiniz!

İslam Memiş’ten yeni uyarı. Merkez Bankası'nın bugünkü 50 baz puan faiz indirime gideceğini önceden tahmin uzman isim bu seferde gram altını olanları uyardı. İşte detaylar!

altın islam memiş Haberi

altın islam memiş

ABD ve Avrupa Merkez Bankalarının faiz kararlarını açıkladıktan sonra resesyon riskleri yaşanmaya başladı. Bu durum altın fiyatlarında dalgalanmalara neden oldu.

Bu durum karşısında kafaları karışan yatırımcılar ne yapmalı? Gram altın alalım mı, bozduralım mı? sorularının yanıtlarını merak ediyorlar.

ALTIN FİYATLARI ÜZERİNDE BASKI VAR

Altın fiyatlarındaki sert düşüşlerin ardından yatırımcıların kafası karışırırken araştırmalara başladı. Yatırımcılar gram altın alalım mı, bozduralım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Konu ile ilgili Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, altının orta ve uzun vadede yatırımcısına en çok kazandıran yatırım araçlarından biri olduğunu belirterek ons altın üzerinde 5 aydır devam eden baskıya değindi.

İslam Memiş altın fiytalarındaki baskıyı şöyle açıkladı: ''Altın fiyatlarındaki düşüşün sebebi; FED ve diğer merkez bankalarının faiz artırma sürecine girmeleri.

Dolar kuru karşısında gelişmiş ülke para birimleri ve diğer emtialar...