07 / 05 / 2024

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Gram altında 994 TL diye bir rakam yok! Flaş açıklama! Aklınızı başınıza alın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş 1000 TL seviyesinin altına düşen gram altında 994 TL diye bir seviyenin olmadığını açıklayarak yatırımcılara sert uyarılarda bulundu.



Altın fiyatları son üç haftadır peş peşe düşüşler yaşadı. Dördücü hafta da aşağı yönlü hareket eden gram altın bu haftayı da değer kayıpları ile kapatması bekleniyor. 

Gram altın 1000 TL seviyesinin altına kadar geriledi. Bu durum karşısında araştırmalar yapan yatırımcılar ekranda gördükleri rakamlar  karşısında şaşkına dönerken, Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten hemen açıklama geldi. Memiş ekranlarda görülen 994 TL gibi seviyelerin gerçek olmadığına dikkat çekerek yatırımcıları uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön