30 / 04 / 2024

Gram altında 1450 TL beklentisi! Yatırımcılar dikkat...

Gram altında 1450 TL beklentisi! Yatırımcılar dikkat...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya-Ukrayna krizinin piyasalara olacak etkisini youtube yayınında değerlendirdi. Daha önce 2022 yılı bazında konuşan uzman isim, piyasalarda savaş fiyatlandırılması yapıldığını dile getirdi. Gram altında 1450 TL beklentisi gündeme geldi...



Gram altın için sıklıkla 1450 TL tahminini dile getiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Rusya-Ukrayna krizinin piyasalara olacak etkisini youtube yayınında değerlendirdi. Daha önce 2022 yılı bazında açıklamalar yapan Memiş, piyasalarda savaş fiyatlandırılması yapıldığını ifade etti.

İslam Memiş, “Putin’in açıklaması jeopolitik riskleri tırmandıran bir açıklamaydı. Savaş çanları çalmaya başladı. Geçen haftayı manipüle etmişlerdi. Şu an için savaş yok ama piyasalarda savaş fiyatlaması yapıldığını fiilen görüyoruz” diyerek güncel değerlendirmesini yaptı. 

Ege Haber'de yer alan habere göre, Mart ayında FED’in faiz kararıyla birlikte piyasalarda yeni bir fiyatlamayla karşılaşılacağını aktaran Memiş, yatırımcıların kendilerini nasıl koruyacağı konusunda açıklamalar yaptı. İslam Memiş, gram altın için öngördüğü 1450 TL seviyesine ilişkin güncel açıklamalarda da bulundu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön