28 / 04 / 2024

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Yeni haftanın ilk işlem gününe altın ve gümüş fiyatları rekor yükselişle başladı. Gram altın güne 898 liradan başlarken gümüşün gramı ise 12 lirayı geçti. Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarındaki gidişatı merak ediyor. Altın ve gümüş yükselmeye devam edecek mi?



Altın ve gümüş, Rusya-Ukrayna Savaşı'nın etkisi ile yukarı yönl hareket ederek zirve seviyelere ulaştı. Gram altın bugün 898 liradan güne başlarken gümüşün gramı ise 12 lirayı geçti. Gümüş tarihi rekorunu kırarken, altın ise son 1 yıldaki en yüksek seviyesine ulaştı. Altın ve gümüşte yükseliş böyle devam edip etmeyeceğini merak eden yatırımcılar, altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın ve gümüş ne zamana kadar yükselecek? Altın almalı mı satmalı mıyım? sorularının cevabını merak ediyor.

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Altın ve gümüş fiyatlarının gidişatı ile ilgili son dakika açıklaması yapan İslam Memiş: '' Her an müdahale gelebilir.'' dedi ve şunları ekledi: 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön