13 / 05 / 2024

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Yeni haftanın ilk işlem gününe altın ve gümüş fiyatları rekor yükselişle başladı. Gram altın güne 898 liradan başlarken gümüşün gramı ise 12 lirayı geçti. Yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarındaki gidişatı merak ediyor. Altın ve gümüş yükselmeye devam edecek mi?



Ons altının 2.000 doları, ons gümüşün 26 doyarı, petrolün de 140 doları görmesinin ardından altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş şu uyarıları yaptı: ''Altın 2020'de 2.070 dolar, Gümüş 2020'de 30 dolara yükselmişti. 2022'de tekrar gösteriyorlar. Birinci sebep Kovid-19, ikinci sebep - savaş! Birinci sebep sonrası altın 2.070'den 1.678 dolara, gümüş de 30'dan 21 dolara gerilemişti. İkinci sebep sonrası bakalım nereye düşerecekler? 

Altın ve gümüş yatırımcıları dikkat! Her an müdahale gelebilir!

Emtia yatırımcıları kısa vadeli pozisyon açmışsa dikkat etmeli. Bu yükselişler hiç bir ülke ekonomisinin menfaatine değil. Ülke ekonomilerini zora sokacak fiyatlamalara, her an müdahale gelme olasılığı yüksektir. Yükselişlerin de düşüşlerin de sağlıklı olması gerek. Balon risktir. Şu an piyasalarda normal bir süreç yaşanmıyor. Spekülasyon, manipülasyon, jeopolitik risk gibi bir çok fiyatlama var. 3 hafta da güzel para katladılar. Ve bunu düşüş yönlü de yapacaklar. Kısa vadeli bende katlarım hayalini boşuna kurmamalı. Onlar oynatan, her zaman kazanandır.''

Kritik açıklama: Gram altın 1.450 lira olacak!

Yatırımcılar kuyumculara koşuyor: Altın fiyatları son bir yılın rekorunu kırdı!

Altının onsu zirveye çıktı! Altında büyük yükseliş!

Gram altın ve ons altın tırmanışını sürdürüyor! Analistler yorumladı! Fiyatlar bu seviyelere oynuyor!

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön