27 / 04 / 2024

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...

Son dakika verilerine göre, altının onsu yüzde 1,07 yükselişle rekora bir adım daha yaklaştı. Ons altın şu anda 1958 dolardan işlem görüyor. İşte altın fiyatlarında son durum...



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne yükselişe başladı. Altının onsu güne 1937 liradan başlarken gün içerisindeki yükselişlerle yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. Ons altın yüzde 1,07 yükselişle şu anda 1958 dolardan işlem görüyor. Bu seviye ile rekora bir adım daha yaklaşmış oldu.

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...

Ons altının yükselmesi ile birlikte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın gibi altın çeşitleri de yükselişe geçti. Gram altın güne 875 liradan başlarken şuanda 900 liradan işlem görüyor. Gram altının yükselmesi ile çeyrek altın 1,472 lira, yarım altın, 2,945 lira, tam altın 5,875 lira, gremse 14,650, Atabeşli 30,016 liradan satışa sunuluyor.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Altında beklenen gün geldi mi? İvme yükseldi: Gram altın 900 liraya...

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişti! Ons altın 1945 dolar...

Ons altında kritik seviye! 4 Mart 2022 ons atın fiyatı!

Altın yatırımcılarına bomba haber! Uyarı geldi: Hemen bunu yapın!

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları ne olacak?

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön