27 / 04 / 2024

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Altının ons fiyatı geçen hafta, Ukrayna krizi ile ilgili ABD ve Rusya tarafından gelen açıklamalardan sonra sert yükselirken bu senenin zirvesine ulaştı. Ons altın bugün ise güne düşüşle başlayarak 1,925 dolardan işlem görüyor.



Altın fiyatları, geçen hafta Rusya’nın Donetsk ve Luhansk’ı tanımasının ve bölgede tansiyonun artmasının ardından bu seneye zirve seviye ile imza attı. Geçen hafta Doğu Avrupa’da gerilimin yükselmesi  yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın son zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Geçen hafta kritik açıklamalardan önce 1840 dolar seviyesinde hareket eden ons altın sonrasında 1940 dolar seviyesine kadar yükselerek son ayların rekorunu kırdı. Dün güne 1936 dolardan başlayan ons altın, bugün güne düşüşle başlayarak 1925 dolardan işlem görüyor.

Ons altın dalgalanıyor! 3 Mart 2022 ons altın fiyatı!

Ons altın 1925 dolar seviyesi ile güne aşağı yönlü hareket ederek başladı. Ons altın güne düşüşle başlarken diğer altın çeşitleri de aşağı yönlü hareket etti. Öte yandan yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün gram altın güne, 878,00 liradan başlarken, çeyrek altın 1,435 lira, yarım altın 2,870  lira, tam altın 5.721, Ata altın, 5,869 lira, gremse altın 14,273 liradan satışa sunulunuyor.

Ons altın kritik seviyede! Altın fiyatları ne olacak?

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?

Ons altında sert dalga! Altın düşüşe mi geçiyor?

Ne altın, ne dolar parayı oraya yatıran kazanacak! Uzman isim uyardı!

Has altın nedir? Yatırımcılar bu ayrıntıya dikkat!

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Altın fiyatlarında son durum! Çeyrek altın artacak mı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön