27 / 04 / 2024

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Rusya Ukrayna arasında yaşanan gerilim gümüş fiyatlarını uçurdu. Yatırımcılar piyasalarda riskten kaçmak için gümüşe yönelmeye başladı. Ons gümüş son zamanların zirvesine ulaştı. İşte ayrıntılar...



Rusya Ukrayna arasında yaşanan gerilim gümüş fiyatlarını uçurdu. Yatırımcılar piyasalarda riskten kaçmak için gümüşe yönelmeye başladı. Ons gümüş son zamnalrın zirvesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

Rusya Ukrayna arasında yaşanan gerilim gümüş fiyatlarını uçurdu. Yatırımcılar piyasalarda riskten kaçmak için gümüşe yönelmeye başladı. Ons gümüş son zamanaların zirvesine ulaştı. Ons gümüş 25 doları aştmış olarak kalıcı olmaya çalışıyor.

Altından sonra gümüşe hücum! Ons gümüş 25 dolara ulaştı!

Piyasalarda meydana gelen enflasyonist baskılar ve Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilim değerli metalleri riskli varlıklara karşı daha cazip kılmaya başladı.

Yatırımcılar kriptopara veya hisse senedi  gibi nispeten daha riskli varlıklara yatırım yapmaktan kaçınıp değerli metallere yönelmesiyle ons gümüş yükselişe geçmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön